fbpx

Lounas

PÄIVITTÄIN VAIHTUVA

Tarjoamme lounasta joka arkipäivä klo 11-14 välisenä aikana. Lounaalla on tarjolla yksi lämmin vaihtoehto tai bowl, salaatti, keitto sekä bagel-lounas, johon kuluu päivän bagel ja keitto. 

Tarjontamme

from our kitchen

Kahvit

every day 

Meiltä saa vastapaahdettuja bageleita sekä muita kahvilatuotteita. Olemme itsekin kahvin rakastajia ja sen vuoksi valmistamme kaikki erikoiskahvimme tarkoin valitsemistamme vastajauhetuista pavuista. Erikoiskahvit voimme tehdä niin tavalliseen maitoon, kuin esimerkiksi iKaffeen.  

Bagelit ja salaatit

freshly made

Valmistamme bagelimme omalla reseptillämme perinteitä kunnioittaen. Teemme myös täytteet, kuten esim. kastikkeet, omassa keittiössämme ja täytämme bagelit asiakkaan tilauksesta niiden tuoreuden takaamiseksi. Käytämme kaikissa tuoteissamme tuoreita ja paikallisia raaka-aineita. Otamme huomioon erityisruokavaliot ja tuotteemme ovatkin helposti muokattavissa.

Brunssi

LAUANTAISIN

Tarjoamme monipuolista ja täyttävää brunssia pöytiintarjoiltuna. Brunssiin sisältyy alkutapas, pääruoka ja jälkiruoka sekä kahvi tai tee. Brunssi tarjoillaan lauantaisin. Pöydän voi varata alla olevasta linkistä, mutta paikan päälle voi tulla myös ilmankin varausta! Suosittelemme kuitenkin pöytävarauksen tekemistä.                          

 

Catering

& tilaukset

Onko syntymäpäivät tai yo-juhlat tulossa tai työpaikan tarjoilut etsinnässä?

Tarjoamme catering-palveluitamme sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. Meiltä voi tilata tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin, jotka toteutamme toiveidenne perusteella. 

Ota yhteyttä, mikäli haluat meiltä tarkemman menuehdotuksen tai hintatietoja!

Mikäli haluat tarjouksemme tai lisää tietoa, lähetä tiedustelu osoitteeseen tilaukset@bagelhouse.fi. Kerro tarkemmin, mikä mahdollinen tilaisuus teillä on tulossa tai mistä haluaisitte tarjouksen, niin vastaamme hyvinkin nopeasti!

Yhteystiedot

Sijainti

Yliopistonkatu 30, 20100 Turku

Aukioloajat

Yliopistonkatu

ma – pe klo  10 – 15 

lounas 11 – 14

brunssi la klo 11 – 14

(huom. brunssi kesätauolla!)


Poikkeukselliset aukioloajat: 

Olemme kesälomalla 1.7-8.7, avaamme taas ti 9.7! 

Ota yhteyttä

Yliopistonkatu puh: 040 027 6692

Yleiset tiedustelut: info@bagelhouse.fi

Tilaukset ja niihin liittyvät tiedustelut: tilaukset@bagelhouse.fi